Loquiz

Vill du testa en riktigt kul teambuilding-aktivitet med ny teknik?

Loquiz är en plattform för att på ett enkelt sätt skapa event för exempelvis teambuilding-aktiviteter. För att delta krävs endast en fungerande mobiltelefon typ Iphone, Android eller Ipad med GPS-anslutning. Frågorna och själva eventet gör du i Loquiz Pro. Placera ut frågorna på kartan och ange förutsättningar som till exempel hur lång tid ditt event ska ta, hur stort område deltagarna ska röra sig inom och hur många poäng varje rätt svar ska generera. Vill man begränsa området som deltagarna ska röra sig inom kan man lägga in tullzoner där poängavdrag genereras om man passerar dessa. Loquiz kan användas till fots, i bil eller buss, till sjöss eller som en kombination av olika färdmedel.

Loquiz kan användas inom en rad områden och för olika syften. Utbildningssyften, göra ditt turistmål mer intressant, golfutbildningar, företagsutbildningar m.m. Det är bara fantasin som sätter gränsen.

Engagera elever och ungdomar i intressanta utomhusaktiviteter med hjälp av deras egen Iphone

De flesta ungdomar har idag tillgång till en Iphone eller liknande. Med hjälp av Loquiz kan du skapa kul och intressanta fysiska utomhusaktiviteter för ett aktivt lärande. Passar för flera olika ålderskategorier. Från enkla tipspromenader till avancerade tävlingar för universitetsstuderande. Du kan även låta eleverna vara med och skapa eventen, via olika behörighetsnivåer i Loquiz-plattformen.

Loquiz har under flera års tid använts hos flera skolor och universitet i framförallt Baltikum med mycket gott resultat och nöjda användare.

Via ett Loquiz-event kan du helt plötsligt omvandla stillasittande, surfande och spelande till att aktivera ungdomarna via intressanta event som kräver fysisk aktivitet.

Ullersberg AB är representant för Loquiz på den svenska marknaden, kontakta oss gärna för ytterligare information.

 

Ullersberg

Ullersberg AB jobbar för att dina konferenser, kick-offer, teambuilding-aktiviteter, utbildningar ska bli så intressanta som möjligt och ge deltagarna ett aktivt deltagande. Vi är gärna med som bollplank om hur ni kan utnyttja tekniken och även hjälpa till med att utforma era aktiviteter för ett interaktivt och intressant lärande.

Slå oss en signal för att diskutera hur ni kan nyttja ny teknik vid ert nästa arrangemang.

Kontakt

Ullersberg AB

+46 708 57 97 75

www.ullersberg.se